aفروشگاه به توان تجهیز نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل و تعمیر چراغ اتاق عمل
چراغ اتاق عمل برای روشن کردن ناحیه جراحی و افزایش دید جراحان در طول عمل استفاده می شود. این وسیله پزشکی در تمامی اتاق های عمل وجود دارد و برای تامین نور کافی در حین جراحی ضروری است. چراغ جراحی باید روشنایی ایجاد کند که شباهت زیادی به نور طبیعی روز داشته باشد تا از خطاهای بینایی در حین عمل جلوگیری شود. علاوه بر این، نباید دمای محیط اتاق عمل را افزایش دهد، به این معنی که باید نور خنک (3000k-5000k) بدون ایجاد سایه بر روی بافت های بیمار منتشر کند. یکی دیگر از ویژگی های مهم نور مورد استفاده در اتاق عمل این است که عمق نفوذ آن به بافت ها باید مناسب و مطابق با استانداردهای تعیین شده باشد.
چراغ های اتاق جراحی در انواع سقفی و ثابت در وب سایت ما موجود است که می توانید انواع این چراغ ها را با بهترین قیمت خریداری کنید. به دلیل نوسانات نرخ دلار، ممکن است قیمت چراغ اتاق عمل در سایت ما متفاوت باشد. برای استعلام قیمت و مشاوره رایگان در خصوص انتخاب چراغ های جراحی متفاوت و مناسب با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. این چرراغ در برندهای معروفی مانند Martin، Dr. Mach، Trumpf، Mect، Drager، Fimed، Hanulux، Fardouz، Portable، SohaTab و Berchtold در دسترس هستند. وب سایت ما همچنین لوازم جانبی چراغ اتاق عمل را ارائه می دهد و برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه مربوطه در سایت به توان تجهیز ما مراجعه کنید.
مشخصات اولیه چراغ اتاق عمل را می توان به شرح زیر بیان کرد:
- در چراغهای مختلف، این پارامترها با دو مقدار نشان داده میشوند: شدت روشنایی (اندازهگیری شده در لوکس) و قطر میدان روشن (اندازهگیری شده بر حسب سانتیمتر)، که بر اساس استانداردهای مختلف برای شرایط خاص تعیین میشوند.
- انتشار نوری مشابه نور طبیعی روز: نور خورشید ترکیبی از تمام نورهای طیف مرئی و طیف گسترده ای از طیف های نامرئی (مادون قرمز و ماوراء بنفش) است که به صورت رنگ زرد مایل به سفید کم رنگ ظاهر می شود. استفاده از طیفی شبیه به نور خورشید در چراغ های جراحی، فشار چشم و خطاهای تشخیص رنگ را به حداقل می رساند. این امر از طریق فیلتر مناسب نور ساطع شده از یک لامپ هالوژن، به ویژه در مورد محدوده مادون قرمز و بخشی از طیف نور قرمز حاصل می شود.
تولید نور خنک از طریق استفاده از فیلترهای نوری مناسب در روش های جراحی، به ویژه در طول عملیات طولانی، برای کاهش قابل توجه گرما در اطراف سر و گردن جراح و همچنین ناحیه جراحی ضروری است. حداکثر افزایش دمای مجاز در اطراف سر جراح و محل جراحی بر اساس استانداردهای خاصی تعیین می شود. به طور کلی، ساختار نوری یک چراغ اتاق عمل شامل یک لامپ هالوژن (که طیف گسترده ای از نور مرئی و مادون قرمز را تولید می کند)، یک بازتابنده (برای هدایت نور و فیلتر کردن طول موج های ناخواسته) و یک فیلتر مادون قرمز (واقع در مسیر نور منعکس شده از بازتابنده) است.
توانایی نفوذ نور در ناحیه عمل به دو دلیل اصلی ضروری است: اول، برای روشن کردن محل جراحی، که ممکن است عمق قابل توجهی داشته باشد. و دوم اینکه نیاز به جابجایی یا تنظیم مجدد نور در هنگام تغییر ارتفاع میز جراحی را از بین ببرند. به طور معمول، بازتابنده هایی که به صورت یک سطح بیضوی طراحی می شوند، عمق نفوذ تنها چند سانتی متر را امکان پذیر می کنند. برای دستیابی به وضوح دید در اعماق بیشتر در منطقه عملیاتی، لازم است به طور مداوم تمرکز نور تنظیم شود.
یک طراحی مناسب و کاربردی برای لامپ در نظر گرفته شده است که جنبه های زیر را در بر می گیرد: طراحی بهینه برای تنظیم موقعیت لامپ و استفاده از بازوهای تخصصی برای ایجاد حالت بی وزنی، اجازه می دهد تا درجات بیشتری از آزادی و زوایای چرخش را فراهم کند. حداقل استفاده از فناوری الکترونیکی برای جلوگیری از پیچیدگی و آسیب پذیری؛ سهولت سرویس دستگاه و تعویض لامپ؛ توانایی جدا کردن اجزایی که با دست در تماس هستند (مانند دسته تنظیم لامپ) برای تسهیل استریل کردن و تمیز کردن. عدم وجود درزها و شکاف هایی که می تواند منجر به تجمع کثیفی و عفونت شود. و یک چراغ جلو آیرودینامیکی برای جلوگیری از تلاطم هوا در اطراف سر جراح در هنگام تهویه از سقف تشکیل می شود.
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0